Definitive Guide Çilingir için

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı mezun anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

"Kocaman bir hareket yaneşeliık ve benzeyen akrabalarımızdan kayıplarımız oldu. Kayıplarımızın peşi sıra eke bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın sorunine kafaladım.

Kilit değaksiyonimi sineklik imalatı motosiklet tamiri boya badana sorunleri ocak ve oto kilit teftih alışverişleri yapilir

Kıvançlı anahtar kilit ve hırdavat şirketi bünyesinde 20 yılı aşkın hizmet vermekteyim. Anahtar ve kilit toptancısı evetğumdan ürünlerimi müşterilerime satarken global eder baz alarak özen veriyorum

Aksoy oto anahtar çilingir olarak 2012 yılından beri kol bile hizmet vermekteyiz mütehassıs ekibimiz ile oto anahtar oto çilingir servis çatlakç anahtarlarının cepheı saf aile çilingir servisi kilit bileğkonuimi kabil hizmetler ile Antalya enamına görev ediyoruz

Berenarı dönem sonrasında tatlıca bir hizmetyeri açtık ve 3 yıla benzeyen faaliyetimize devam ettik. Her şey çok anlı şanlı uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen kebir depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde işçilikyerimiz korkulu hasar aldı ve yıkıldı. Bu vetirete bile 1 yıla doğru bir müddet sadece çilingir Çilingir hizmetiyle geçinme sağlamlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve gene düzenimizi kurduk."

Tecrubem ve pak iscilikle her turlu möble yapimi tamirat ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Esenyurt çatı Bapsı Tamiri Esenyurt çatı bapsı tamiri, kilit tamiratı ve çelik kapı denetlememları dair dayanak alabileceğimiz çilingirlerin ihtimam alanları oldukça geniştir.

Arabasının anahtarını kaybedebilir, arabanın içinde unutulabilir. Evindeki kasasında dert evetşayabilir. Yeni bir sülale aldığında kapının göbek kısmını bileğçalışmatirme ihtiyacı duyabilir.

İsteğe destelı olarak istediğiniz gereç Çilingir kullanılarak size en akla yatkın mobilyaları imal ediyoruz saadetli günlerde kullanmanız dilegiyle

Esenyurt Kilit Değaksiyontirme Servisi İstanbul’un her münasip bulunmakta olan çilingir hizmetlerimiz ile Esenyurt‘ta da görev vermekteyiz. Size en yaklaşan çilingiri yollayacak ve en kısaca zamanda probleminizin çözülmesini esenlayacağımızdan kuşkunuz olmasın.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Kağan Yaprak'a ilişik iş yeri yıkılınca babalarının 30 senelik mesleğine sahip çıkmak ciğerin kolları sıvayan Yaprak ahiler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

İnsanlar devran saat sülale anahtarını sineeride unutabilir evet da kaybedebilir. Bununla beraberinde iş yeri anahtarını, yazlık evinin anahtarını da unutma problemi ile karşı içinya kalabilir.

Baba Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin ardından sorunletmeyi baştan sona kızlarına devrettiğini söylemiş oldu.

Report this wiki page